Specialområdet

Kompetente vikarer til specialområdet

Vi leverer professionelle løsninger

Komplet løsning med tilpasningsmuligheder

Vores tilbud tilpasses borgerens behov i situationen. Det gælder både børn, unge og voksne, som har brug for særligt planlagte tiltag, fordi de er udsatte eller i en periode har brug for at få genetableret en god hverdag med rutiner, der gavner personen. Det kan være i form af støtte i eget hjem eller foregå på institution med forskellige former for vejledning, en mentor-ordning eller et længere udviklingsprojekt med vores team.

Socialpædagogisk støtte

Vi tilbyder professionel specialpædagogisk støtte til personer med særlige behov - på grund af sociale, fysiske eller psykiske udfordringer (jf. Sel. §85, §107, §108)

Hvor har vi erfaring?

Vores vikarer har erfaringer fra steder med borgere som har socio-emotionelle vanskeligheder og diagnoser herunder autisme, borderline, og andre personligheds forstyrrelser

Det hele afhænger af borgerens behov

Vores vikarer har mange års erfaring og/eller uddannelse inden for specialpædagogisk arbejde med udsatte mennesker, der har svære udfordringer og/eller særlige behov. Vi udvikler projekter eller tilrettelægger kortere forløb - afhængigt af borgerens personlige behov.

Vi leverer gennem 3 steps

Du ringer.

Vi kan hjælpe i akutte tilfælde, samt ved længerevarende samarbejder.

Step 1.

Vi finder vikaren.

Alle vores kvalificerede vikarer bliver kontaktet, og screenet jf. jeres krav til personen.

Step 2.

Cover YOU

Din vikar ankommer kort herefter, og er klar til at starte med arbejdsopgaver.

Step 3.