Hjemmehjælp

Kompetente vikarer til hjemmeplejen.

Personlig pleje og omsorg i højsædet

Uddannelse skaber gode forudsætninger

Vi lægger vægt på, at vores vikarer har gode forudsætninger for at tilgodese borgere, der har brug for personlig pleje og omsorg i deres eget hjem. De vil blive mødt med nærvær og engagement af en erfaren person, der enten har uddannelse som social- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistent eller en baggrund som omsorgsmedhjælper ved hjemmepleje eller ældrecentre.

Hvis det var vores mødre?

Vi udvælger nøje vores vikarer, således at vi kun sender personer ud, som vi ønsker skal tage sig af vores mødre om nødvendigt.

Kvalitet over kvantitet

For os handler hjemmepleje om omsorg og pleje. Derfor møder vores vikarer også hos jer, med et klart sind, så de er klar til at give borgerne den omsorg de har brug for.

Pleje til de ældre

Når I mangler en person til at komme ud til vores ældre medborgere, er det vigtigt for os, at vikaren er fokuseret på forholdsvist hurtigt at sætte sig ind i den enkelte borgers behov for omsorg og pleje. Vi er netop opmærksomme på, at det varierer meget, inden for ældrepleje, hvilke opgaver der skal prioriteres. Vi har netop vikarer tilknyttet med erfaring og/eller uddannelse inden for sundhed og omsorg.

Vi leverer gennem 3 steps

Du ringer.

Vi kan hjælpe i akutte tilfælde, samt ved længerevarende samarbejder.

Step 1.

Vi finder vikaren.

Alle vores kvalificerede vikarer bliver kontaktet, og screenet jf. jeres krav til personen.

Step 2.

Cover YOU

Din vikar ankommer kort herefter, og er klar til at starte med arbejdsopgaver.

Step 3.